Saturday, April 16, 2011

SELAMAT HARI LAHIR

SURPRICE (kita bako,kita bako)
tiba-tiba tersedar yang hari lahir aku dah nak dekat. lebih kurang 2 minggu lagi. yang ke-25 (wah, muda lagi rupanya). so, post nih adalah untuk abang and akak-akak aku. yang aku kenakan tahun lepas. SURPRICE PARTY yang 'memutihkan'. TEPUNG sekilo.


(BESTDAY CIK ILLA - )
:
* amaran: anda ingat, anda terlepas. jangan harap.



(BESTDAY SISTA MASHITAH - )
:
*p/s: tahun nih 1 kilo kami sediakan tepung untuk cik mashitah yer.


(BESTDAY BROTA AIZOL - 04 DECEMBER 1984)
:
*hangin: suprise bestday party nih tak menjadi sebab tuan badan dah tahu. takpe, tahun nih plak kita kenakan dia.



(BESTDAY SISTA HAZLIN - 19 OKTOBER 1981)
:
* lawak: suprise party paling lawak sebab tuan punya badan sampai takut nak keluar rumah. sapa ntah yang KETUK pintu kuat sangat.

.............................................................................................................
.......................................................

KITA TENGOK SIAPA YANG KENA!!!

-si comey bersama tepung-tepungnya-

-nangis ker-

-putihnye-

-anda mahu lagi. kita tunggu tahun nih plak-


*makluman: terdapat beberapa picture yang tidak dapat dipaparkan atas alasan "RAHSIA KERAJAAN" (hak kerajaan tuan punya badan).

8 comments:

  1. hahahahaha....xsabor nk tggu...hehehehhe

    ReplyDelete
  2. ait... xsabar nk tnggu pe nih??? cm ad perancangan y teman x thu jer nih... huhuhuhu...

    ReplyDelete
  3. xsabar nk tggu post adik r...tggu gmbr2 kakak2 kite...gmbr abg for sure xda..cz dpt detect awal2....hahahahahah

    ReplyDelete
  4. ooo suker erk... "ampun kak.." tu jerk ayat akak ingat tapi ttp akak kena mandi tepung.. hyehhhh notty...
    si abg ttp kena jugak.. tungggguuu!!!!!!

    ReplyDelete
  5. hahahahaha... tungguuuuu... :B

    ReplyDelete
  6. hahha....tunggu....untuk kamu ada 2kilo tepung...hehehe +KakLin+

    ReplyDelete
  7. kak lin: wahhh... 2 kilo ek... kita tgk nnti... hahahaha...
    nazrul: okey.. :)

    ReplyDelete